8 Puistje Patches Om Te Helpen Duidelijk Zowat Elk Type Breakout


Hoewel er geen tekort aan over-the-counter opties voor het verbannen van breakouts, als je slechts een paar puistjes pop-up op een bepaald moment, er is weinig behoefte om je hele gezicht te behandelen. Cue puistjes.

De K-beauty innovatie is geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit, niet te vergeten zijn vermogen om u te houden van het plukken of knallen van plekken (omdat soms zelfbeheersing is niet genoeg).

Het uitgangspunt is eenvoudig: tik op een hydrocolloïde sticker voor een paar uur of ‘ s nachts, en laat de smurrie-absorberende formule krijgen om te werken afvlakken van uw puistje en helpen de huid maken zijn volledig herstel.

Hoe Ze Werken

In tegenstelling tot andere vlekbehandelingen die de huid droog of schilferig kunnen laten, zijn de meeste puistjes gemaakt van hydrocolloïde, een transparant, gelachtig materiaal dat vocht aantrekt en onzuiverheden uit je puist trekt.

Het vangt dan die onzuiverheden uit de buurt van de huid — u zult weten dat het werkt wanneer de patch verandert van helder naar wit en begint uit te breiden, en de huid (waar uw puist was geparkeerd) vlakt uit.

In andere gevallen zijn stickers ontworpen met ultra-slanke microneedles die acnebestrijdende actieven nog dieper in de huid leveren om zelfs de meest hardnekkige hormonale of cystische breakouts het hoofd te bieden.

Deze traumavrije methode om puisten te extraheren (zonder knijpen in zicht) volgt het genezingsproces met de toevoeging van huidverzachtende ingrediënten zoals salicylzuur, niacinamide, aloë vera en hyaluronzuur.