Party Prep, Een Stap: Krijg Een Stralende Huid Thuis Met Deze Eenvoudige Sheet Maskers


Noem het een nieuwigheid of een noodzaak, er zijn weinig dingen zo fel bestreden in beauty land als sheet maskers. Maar wat zijn deze selfiewaardige lakens, en werken ze echt?

Sheet maskers zijn een in serum gedrenkt doek voor eenmalig gebruik dat verkrijgbaar is in verschillende formaten (denk aan microvezel, hydrogel, cellulose, folie, brei-en houtskool) met gaten voor ogen, neus en mond. Elk blad is geladen met ingrediënten om tegemoet te komen aan de huidverzorgingsbehoeften aan elk uiteinde van het spectrum, waardoor de huid iets extra ‘ s biedt dan wat uw huidige huidverzorgingsroutine biedt.

Zeker, ze zijn niet voor iedereen — slaan op een koude, vochtige cellulose doek klinkt misschien niet een ontspannende ervaring voor sommigen — maar voor anderen, ze zijn een huidverzorging traktatie voorafgaand aan een grote gebeurtenis.

Hollywood ‘ s beste zijn allemaal gemeld fans-Kate Hudson, Stella McCartney, Drew Barrymore, Karlie Kloss, Chrissy Teigen, Bella Hadid en Brie Larson zijn niet immuun voor de sheet mask selfie.

Vraag het aan Huidverzorgingsgoeroes Caroline Hirons of Paula Begoun, en ze zullen je vertellen dat sheet maskers niets meer zijn dan een gimmick.

In 2018 reageerde Caroline op een Tweet waarin ze gebruikers vroeg om hun impopulaire huidverzorgingsadviezen te delen: “Sheet maskers zijn gewoon doekjes met gaten voor de ogen” (iedereen die bekend is met de Britse esthetiek zal weten dat ze al lang een afkeer heeft van gezichtsdoekjes).

“Ze zijn nat, plakkerig en geven je niets wat je niet kunt krijgen van het aanbrengen van een paar rondes van Hyaluronzuur/anti-Aging serum op je gezicht voordat je moisturiser,” ze uitgewerkt in een blog post op Carolinehirons.com.

Maar volgens Haley Asbridge, de oprichter van boutique skin clinic Mooi Skin, zijn sheet maskers een uitstekende manier om de huid een broodnodige pep te geven voordat je vertrekt.

“Ik ben een enorme fan van sheet maskers om vele redenen, waaronder hun hydratatiefactor en de verkoelende, kalmerende en verhelderende effecten die ze kunnen hebben,” zegt Haley. “Sheet maskers zijn mijn beste keuze voor een feest als uw huid heeft er nog nooit zo goed uitzien dan direct na een sheet masker.”

K-beauty liefhebbers kunnen getuigen van hun glow-inducerende voordelen, waarvan wordt gezegd dat ze hoge concentraties van actieve ingrediënten rechtstreeks aan de huid leveren in een vijf-tot-30-minuten applicatie.

Niet alleen dit, maar sheet maskers zijn gemakkelijker te gebruiken dan hun wash-off tegenhangers, en helpen om te kalmeren na de behandeling of post-peel huid.

Hieronder vindt u onze selectie van pre-party, single-use sheet maskers voor zowat elk huidtype en zorg — van het doven van uitgedroogde huid tot het leveren van een jeugdige gloed.

Beste Voor De Gevoelige Huid: La Roche-Posay Cicaplast B5 Masque, $ 15
De 411: zacht genoeg voor gebruik op zelfs de meest gevoelige huidtypes, dit verzachtende sheet masker is voorzien van La Roche-Posay ‘ s kenmerkende thermische bronwater en vitamine B5 om te voeden en te hydrateren. Het is een uitstekende optie voor gebruik na esthetische procedures of schillen.
Het formaat: een 100% biologisch afbreekbaar katoenen sheet masker.
De duur: 15 minuten.

Beste Voor Verheldering: SugarBaby Express Glow Skin Brightening Mask, $ 11
De 411: a coconut-based brouwsel is het hero Ingrediënt achter dit felgekleurde sheet mask, dat helpt om de glans op te voeren en een gekalmeerde en egale teint te bereiken. Andere hero ingrediënten zijn Superox C (afgeleid van Kakadu plum), hydrating sodium hyaluronate, allantoin, en plant botanicals.
Het formaat: een 100% biologisch afbreekbaar katoenen sheet masker.
De duur: 15 minuten.

Beste voor vermoeide ogen: Dr LeWinn ‘ s Line Smoothing Complex Hyaluronic Acid & cafeïne Under Eye Recovery Mask 3pk, $ 12
De 411: Fake a full night ‘ s sleep met deze line-smoothing under-eye maskers, die gebruik maken van polysaccharide sheet mask technologie om naadloos te smelten in de huid bij contact, waardoor de sterk geconcentreerde ingrediënten zachtjes in de huid kunnen trekken, wat verlichting biedt voor lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen.
Het formaat: een 100% biologisch afbreekbaar sheet masker.
De duur: 20 minuten.

Beste voor hydratatie: Aspect Dr Intense Hydratation Sheet Mask 5pk, $ 65
De 411: dit luxe nieuwe sheet masker cocktails vitaminen, mineralen en Botanische actives met hyaluronzuur om de huid boter zacht te maken. “Het is perfect om af te koelen en te kalmeren na een dag Zoomgesprekken, te kalmeren na het dragen van een gezichtsmasker voor lange periodes, en is mijn beste keuze voor een feest,” zegt Haley.
Het formaat: een eco-vriendelijke bamboe en cellulose sheet masker.
De duur: 20 minuten.