Liefde-digitaal geluk dankzij partner exchange


Het is moeilijk te geloven, maar de geschiedenis van dating is veel ouder dan sommige mensen denken. De Bijbel spreekt al van huwelijksagenten die namens de ouders op pad gingen om kandidaten voor de kinderen te vinden. De taak van deze huwelijksmakelaars was eenvoudig: de huwelijksmarkt in een specifieke doelgroep van dichtbij bekijken en eerste contacten leggen. Bovendien voerden de pasgetrouwden de eerste onderhandelingen, want een huwelijk is immers ook een financiële transactie.

Zeker, na verloop van tijd, tot vandaag, is de samenleving aanzienlijk veranderd, maar de wens om de juiste partner voor het leven te vinden, niet. Het idee om een partner te vinden is dus gebleven, maar de uitvoering ervan is veranderd.
Online dating agentschappen ” een logische progressie

De platforms zijn een logische ontwikkeling. Als krantenadvertenties in de moderne tijd werden geplaatst om andere zoekers tot de digitalisering aan te spreken, worden de partneruitwisselingen op het Internet gekenmerkt door een aanzienlijk hoger bereik. Daarom, de” online dating ” loopt de krant advertenties achtereenvolgens. De reden is dat de gerenommeerde dating agentschappen moesten hun klantendossier met grote inspanning te houden. Er waren eerst gedetailleerde gesprekken en interviews en mogelijk werden ook korte video ‘ s gemaakt. Pas toen ging het naar de partner zoeken.

De digitale partneruitwisselingen daarentegen zijn veel efficiënter. Als u op zoek bent naar een partner, daar registreren, bepalen de omvang van de diensten en voldoen aan tal van singles. In termen van de prijzen die er een” op voorwaarde dat het portaal wordt geassocieerd met vergoedingen zijn aanzienlijk gematigder. Dit is te wijten aan de verminderde werkdruk voor het platform en voor de zoekers. Wie op zoek is naar een partner en een actieve zoektocht wil, kan zijn toevlucht nemen tot persoonlijkheidstests. Na de evaluatie en de bijbehorende matching functie, algoritmen expliciet overeenkomen met de individuele criteria met de vele profielen en selecteren die het meest waarschijnlijk een geschikte kandidaat vertegenwoordigen. Tot die tijd blijft de zoeker relatief anoniem en kan hij gemakkelijk van huis of via de smartphone naar een partner gaan.
Online Dating is wereldwijd gebruikelijk

Matchmaking diensten zijn geen moderne uitvinding, maar analoge huwelijk instituten en koppelaars worden geconfronteerd met toenemende digitale concurrentie. De reden hiervoor is duidelijk: wie op zoek is naar een partner is niet langer afhankelijk van een beroep op een duur instituut om daar geportretteerd te worden om bij de man of de vrouw te komen. Met digitalisering zijn platforms ontstaan die het gemakkelijk maken om gelijkgestemde mensen te ontmoeten zonder dat de familie erbij betrokken is of een uitzendbureau de touwtjes in handen heeft.

In onze kringen, professionele huwelijk makelaars ervaren een sterke opleving in de jaren 1970 en alleen vervaagd met de toetreding tot het internettijdperk. Parship zette het beslissende stempel in 2001, toen de partner exchange als eerste online ging. Er waren echter nog geen foto ‘ s en dat leidde al snel tot verveling. Veel aanbieders konden hun achterstand tussen 2006 en 2010 inhalen, omdat de mogelijkheden om zichzelf te portretteren aanzienlijk werden uitgebreid. In de jaren tot op heden, de breedte van dating agentschappen gesorteerd en de top dating agentschappen vertrouwen op nieuwe en kostenintensieve technologieën om zich te onderscheiden van de concurrentie. De bijpassende algoritmen zijn verfijnd en het aanbod is afgestemd op mobiele dating. Daarnaast werden talrijke hulpmiddelen toegevoegd, waardoor het makkelijker werd voor de zoekers om in contact te komen met andere singles.

Vooral in Duitsland hechten de partneruitwisselingen groot belang aan de ernst, omdat zij anders niet kunnen laten zien dat zij zich kunnen handhaven. Daarom is het niet verwonderlijk dat Duitsland ‘ s top providers zijn voorsprong op de rest van de wereld. Parship en Elitepartner leiden de markt buiten Duitsland. In Oostenrijk en Zwitserland breiden eDarling en be2 zich al meer dan 10 jaar uit naar de meest uiteenlopende landen ter wereld. Alleen de Amerikaanse provider eHarmony is nog steeds nummer 1 in de Engelstalige landen.
Verliefd, verloofd….. getrouwd

Vooral in de VS, online dating is wijdverspreid. Bijna 15 procent van de totale bevolking gebruikt apps en online diensten om de partner voor het leven te vinden. Volgens Statist Digital Market Outlook, de aanbieders op dit gebied zijn het omzetten van ongeveer 674 miljoen dollar. Dit maakt de VS de wereldmarktleider. Maar het concept van virtual partner search is ook succesvol op de Europese markt.

Zo bereikt Spanje een penetratiegraad van 12,8 procent, Frankrijk 10,2 procent en Duitsland 8,7 procent. Hoewel het aandeel van de gebruikers van dating apps is aanzienlijk lager in India (2,7 procent) en China (5,7 procent), het enorme aantal inwoners genereert een omzet van 440 miljoen dollar per stuk. Dit brengt de Europese markt absoluut in de schaduw.

Het komt erop neer dat steeds meer mensen hun partner online vinden. Tegen het einde van 2021, volgens analisten bij Statista, dating apps en diensten zal hebben ongeveer 370 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. De gegenereerde inkomsten worden geschat op ongeveer 3,2 miljard US Dollar.
Een gelukkige relatie” Dit is geen toeval

Volgens “Finn” partnerschappen, die werden gemaakt door een online dating bureau, opnemen van een ononderbroken succes. De reden is dat de partners een zeer sterke behoefte hebben om een partnerschap te leiden. Niettemin, de online dating portals worden gezegd oppervlakkig te zijn ondanks hun gekalibreerde algoritmen, die worden verondersteld om de perfecte partner te selecteren. Maar toch kunnen online koppels een hechte emotionele band opbouwen en wie heeft er tips voor nodig vindt dit op lovomi.de . De portal helpt met wekelijkse relatie tips per e-mail. Deze helpen koppels om een liefdevolle en gepassioneerde relatie hebben, zelfs in de meest stressvolle dagelijks leven.

De Parship studie uit 2016 toont aan dat de paren die elkaar online hebben gevonden 96 procent bereid zijn om hun partner te vertrouwen met de diepste gevoelens, terwijl de “offline” paren zijn slechts 76 procent. Bovendien, slechts twee procent van de online paren wordt gezegd dat regelmatig ruzie met de partner, terwijl 27 procent van de offline paren regelmatig krijgen in elkaars haar.

Volgens de echtpaartherapeut Hegmann geven veel stellen het potentieel weg om te leren van de conflicten en samen te groeien. Veel relaties kunnen worden gered door professionele ondersteuning. Zeker, het is verbazingwekkend voor velen hoe goed paren die grote verschillen krijgen samen en leiden een gelukkige relatie.