Hoe jezelf te genezen met behulp van lachen en luchthartigheid


Iedereen gaat door pijn op een bepaald punt in zijn of haar leven. De pijn kan komen van een breuk, het verlies van een geliefde, of iets anders. Je moet een aantal strategieën op zijn plaats om jezelf terug te brengen naar een gezond emotioneel niveau als je pijn ervaart. De experts zeggen dat lachen het beste medicijn is voor een dergelijke situatie. Dit zijn vier manieren waarop je het gelach en grinnikt kunt krijgen die je nodig hebt om je stemming en gevoel van eigenwaarde te stimuleren.

 

Breng Wat Tijd Door Met Je “Grappige” Vrienden
Uw vrienden en steun mensen zijn de individuen die u kunnen helpen om te genezen. Daarom moet je zoveel mogelijk tijd met hen communiceren en met hen rondhangen. Het zou handig zijn om vrienden te kiezen waarop je kunt rekenen voor een goede lach op elk gewenst moment. Iedereen heeft een vriend of twee die ze grappiger vinden dan iedereen. Kies die vrienden en begin meteen met rondhangen.

Ga op zoek naar films in het genre van de komedie
Films zijn uitstekend voor genezing omdat ze je in staat stellen om te ontsnappen in een andere wereld voor ten minste twee uur van je tijd. U kunt beginnen met het zoeken naar films in de komedie genre als je wilt om jezelf te genezen door middel van lachen en goede tijden. U kunt kiezen uit duizenden films ontworpen om de kijkers grinniken. U kunt kiezen voor moderne films of neem een blast naar het verleden en Bekijk enkele van de jaren ’80 of’ 90 komedies. De oudere films zijn waarschijnlijk meer slapstick dan de nieuwere zijn, en dat is misschien precies wat je nodig hebt.

Lees boeken van komische auteurs
Boeken zijn een uitstekende genezingsmethode als je een lezer bent. Veel getalenteerde auteurs verdienen hun brood door een komische en geestige draai aan hun materiaal te geven. Tim Federle is zo ‘ n auteur. Federle heeft een bibliotheek met klassiek materiaal dat gedachten en gelach oproept. Hij heeft versies van klassiekers geschreven met zijn komische spin. “Tequila Mockingbird” is daar een voorbeeld van. “Better Nate Than Never” is een ander voorbeeld van zijn geestig werk. Misschien wilt u zijn werk herzien om te zien of het iets is dat u misschien wilt toevoegen aan uw collectie van helende materialen.

Regelmatig Oefenen
Niet veel mensen weten dat oefening hen aan het lachen kan maken. Het is waar. Oefening verandert de chemische samenstelling van de hersenen en geeft hormonen vrij die je een gelukkig en duizelig gevoel kunnen geven. Endorfines, serotonine en dopamine spelen een rol in de positieve verandering van stemming die u kunt ervaren. Probeer een bezoek aan de sportschool voor een half uur om te beginnen. Je zult meer willen bezoeken als je eenmaal een haalbare routine hebt vastgesteld. U kunt dan een strategie ontwikkelen waarbij u minstens drie keer per week kunt oefenen voor de beste resultaten. Je zult blij zijn dat je de tijd nam om aan je geest, lichaam en ziel te werken.

Gebruik de hierboven genoemde methoden om de schittering terug in je ogen en de giechelen terug in je stem. In staat zijn om elke dag te lachen zal je gevoel meer jeugdige en gelukkiger op het einde.