Gezondheidsvoordelen van biologische losbladige thee


Witte Thee
Hoewel elke thee van dezelfde plant komt, is witte thee het minst geoxideerd. Omdat witte thee wordt geoxideerd, houdt het meer van de geneeskrachtige elementen intact. Het komt het dichtst bij verse theeblaadjes. Tot 20% van de witte thee bestaat uit catechinen en dit zijn de krachtige antioxidanten die u wilt. Witte thee kan helpen met het vermogen om de groei te vertragen van bacteriën die tandproblemen, longontsteking en infecties veroorzaken. Witte thee kan eigenlijk in staat zijn om de organismen die ziekte veroorzaken te vernietigen. Witte thee helpt ook bij acne. Witte thee wordt gebruikt in cosmetische en schoonheidsproducten vanwege het hoge antioxidantgehalte. Witte thee helpt je ook een alerter maar rustiger gemoedstoestand te hebben.

Groene Thee
Groene thee wordt meer geoxideerd dan witte thee, maar minder dan zwarte thee, wat betekent dat er een unieke chemische samenstelling is. Groene thee heeft nogal een geschiedenis. Er zijn tal van verschillende gezondheidsvoordelen aan groene thee. Groene thee heeft ook veel catechinen om cholesterol en bloeddruk te verlagen. De catechinen in groene thee zijn bekend om te helpen remmen kankergroei.

Oolong Thee
Oolong thee is wanneer het oxidatieproces wordt gestopt vlak voordat de bladeren bruin beginnen te worden en zich tussen groene en zwarte thee bevindt. Hierdoor bevat oolong thee de gezondheidsvoordelen van zowel zwarte als groene thee en heeft een volledig assortiment antioxidanten. Chinese kruidenkenners denken dat oolong thee effectief is bij het helpen met symptomen die worden geassocieerd met een verzwakte milt-en nierenergie. Deze thee wordt ook aanbevolen voor gewichtsverlies eigenschappen en kan worden gebruikt om obesitas te helpen beheersen.

Zwarte Thee
De gezondheidsvoordelen van zwarte thee omvatten het verhogen van de energieniveaus, het stimuleren van mentale alertheid en het verminderen van het stresshormoon. Het kan ook helpen bij het verlichten van hoofdpijn. Zwarte thee heeft een aantal verschillende vitamines die belangrijk zijn voor het behoud van de gezondheid. Dit omvat caroteen, een voorloper van vitamine A, vitamine B1, en vitamine B6. Er zijn andere antioxidanten om het lichaam te helpen beschermen tegen milieueffecten en de effecten van veroudering. Aangezien zwarte thee mag fermenteren voor het drogen, bevatten veel ook veel polyfenolen, waarvan is aangetoond dat ze helpen bij dementie. De verbindingen dringen door de bloed-hersenbarrière om het cholesterolgehalte te verlagen. Het heeft ook antibacteriële en antivirale eigenschappen.

Bij blootstelling aan de omgeving worden catechinen snel afgebroken. Daarom is het belangrijk om losbladige thee te kopen, om te genieten van alle mogelijke gezondheidsvoordelen van thee. Biologische losbladige thee zal ook veel beter smaken en u kunt een meer verfijnde thee-ervaring hebben.