Angst Triggers: waarom hen kennen is belangrijk


Weet je wat je angst veroorzaakt? Zo niet, is het belangrijk om erachter te komen. Angst is een moeilijke aandoening die miljoenen mensen treft in de Verenigde Staten alleen.

Angst kan worden veroorzaakt door veel verschillende situaties, en het is belangrijk om de jouwe te kennen, zodat u kunt minimaliseren of voorkomen dat ze gebeuren in de toekomst.

We ervaren allemaal van tijd tot tijd angst. Leren hoe je triggers te identificeren is een manier voor u, als de lijder van angst, leren welke omstandigheden kunnen uw symptomen erger.

 

Het helpt je ook om erachter te komen hoe je een aanval kunt stoppen voordat het in de toekomst gebeurt. Angst is een normale menselijke reactie op de stress van het leven, maar het kan irrationeel zijn.

We weten niet altijd waarom onze angst oplaait, gezien een specifieke gebeurtenis of trigger.

Angst komt vaak voor bij mensen, en als je er soms last van hebt, dan is dit niet iets zeldzaams. Letterlijk miljoenen Amerikanen hebben angst en het is de meest gediagnosticeerde psychische aandoening in Amerika.

Als u angst op een regelmatige basis, het kan helpen om uw triggers te identificeren. Het kan helpen om een aanval te stoppen of de ernst van andere symptomen te verminderen. Laten we de triggers voor angst onderzoeken.

angstklachten
Voordat u begint te kijken naar uw triggers, kan het nuttig zijn om te weten hoe angst eruit ziet. Hoewel er geen enkele manier dat angst manifesteert zich, gemeenschappelijke symptomen worden gemeld door een heleboel mensen die lijden aan het.

Deze omvatten:

● Ongewenst zweten

● Prikkelbaarheid

● Zich rusteloos voelen

● Onnodige nervositeit

● Snelle hartslag

● Licht gevoel in het hoofd of flauw

● Moeite met slapen

● Spierspanning

Als u een van deze symptomen hebt ervaren, is het ongelooflijk waarschijnlijk dat u angst ervaart.

Zelfs als er iets lijkt los op het moment, zorg ervoor om dit aan te pakken met uw arts, zodat ze naar de bron kunnen krijgen.

Als alle andere medische problemen worden uitgesloten, zult u willen overwegen angst de oorzaak. De volgende stap is ontdekken waarom het gebeurt en het identificeren van triggers.

Laten we eens een kijkje nemen op een aantal gemeenschappelijke triggers voordat je in meer details van uw persoonlijke degenen.

Vaak Angst Triggers
Sommige angst triggers zijn gemeenschappelijk in mensen die aan hen op een regelmatige basis lijden. Wanneer u de lijst hieronder leest, zult u zien waarom-onze geesten hebben een natuurlijke reactie op traumatische of onvoorziene situaties zoals deze!

● Gezondheid voorwaarden-veranderingen in uw gezondheidstoestand, zoals een nieuwe diagnose of verergering van chronische ziekte, kan leiden tot verhoogde angst.

● Cafeïne-de bijwerkingen van het drinken van cafeïne worden versterkt voor mensen die al angst ervaren. Extra symptomen die kunnen worden veroorzaakt omvatten snelle hartslag, moeite met slapen, en nervositeit.

● Drukke plaatsen-te veel mensen in een kleine, afgesloten ruimte kan ervoor zorgen dat u zich beperkt voelt en gevoelens van angst teweegbrengt. Feesten, sociale evenementen of andere grote bijeenkomsten met veel deelnemers kunnen hetzelfde effect hebben – vooral als ze je eerste onderneming in de “echte wereld” in een tijdje zijn.

● Medicijnen-sommige medicijnen kunnen angst symptomen veroorzaken. U moet uw arts vragen of dit het geval is met uw medicijnen om uit te vinden wat u nog meer kunt doen om deze symptomen te beheren of te verminderen.

● Stress-angst kan ook worden veroorzaakt door te veel zorgen te maken. Langdurige periodes van angst dragen op hun beurt bij aan ongezond gedrag dat je gevoelens van stress verhoogt, zoals het overslaan van maaltijden, het drinken van koffie of alcohol

● Conflict-meningsverschillen op het werk, in je relaties, of zelfs in jezelf kan leiden tot angst. Dit komt vaak voor als u verantwoordelijk bent of als u denkt dat er geen manier is om de situatie op te lossen.

Hoe te identificeren uw angst Triggers
Als u een persoon die lijdt aan angst vaak, is het nuttig om te weten uw angst triggers.

U kunt zijn gekomen over enkele van de gemeenschappelijke angst triggers zoals stress en overvolle ruimtes in dit artikel.

Het is belangrijk dat u identificeert wat persoonlijk veroorzaakt u angstige gevoelens te ervaren, zodat u deze symptomen kunt beheren of voorkomen dat ze opnieuw gebeuren.

Bij het zoeken naar oorzaken van persoonlijke angst, kan het nuttig zijn om naar het verleden te kijken.

Sommige mensen die trauma-gebaseerde angst ervaren merken symptomen die voortvloeien uit gebeurtenissen die lang geleden gebeurden.

Iemand met posttraumatische stressstoornis (PTSS) kan een diepgewortelde trigger hebben die wordt onthuld in volwassenheid.

Het identificeren van uw eigen trekkers voor bezorgdheid is de eerste stap in het handhaven van de voorwaarde en het leren hoe om te gaan met het op een gezonde manier. Hier zijn een aantal methoden die u kunt gebruiken:

Openbaarmaking: deze blog post bevat affiliate links voor producten of diensten die we denken dat je wilt. Dit betekent dat als u een aankoop van een van deze links, Kelly ‘ s gedachten over dingen kan een kleine commissie te maken zonder extra kosten voor u. Wij raden alleen items die we gebruiken en liefde.

Logboekregistratie
Het onderhouden van een dagelijks dagboek waar je schrijft over je gedachten en gevoelens wanneer je angst wordt geactiveerd levert bewijs.

Begrijpen hoe het zich manifesteert kost tijd, maar bewust van dit kan helpen verminderen van de ernst van andere symptomen.

Het is ook nuttig om dagboek tijdens de goede tijden. Deze gegevens kunnen u helpen erachter te komen wat uw angst kan hebben geactiveerd,of hoe u een aanval te stoppen van het gebeuren.

Het kan ook helpen bij het verminderen van de ernst van andere angst symptomen wanneer het gebeurt.

Therapie
Als je te maken hebt met geestelijke gezondheidsproblemen, kan het nuttig zijn voor u om te praten met iemand die ook soortgelijke uitdagingen heeft ervaren.

Het stellen van relevante vragen en het verkennen van nieuwe perspectieven kan u helpen uw triggers te identificeren en te komen met een actieplan in het geval van een paniekaanval.

Een therapeut kan mede verantwoordelijk zijn voor uw doorbraak op de zoektocht naar triggers identificeren.

Door het vinden van een professional om te luisteren en u te helpen wortels van angst te vinden, kan hij of zij helpen bij het verlichten van symptomen

Luister naar je lichaam
Weet je nog wanneer je je angstig voelt-wat is er gebeurd in de afgelopen dagen, weken of maanden voorafgaand aan dat?

Wat was je gedrag: gebeurt het na een reeks slechte eetgewoonten, te veel koffie, gebrek aan slaap de afgelopen dagen?

Soms zitten de aanwijzingen voor wat angst veroorzaakt in ons eigen lichaam.

Wees eerlijk
Het kan moeilijk zijn om de oorsprong van je angst te vinden wanneer het zich manifesteert.

De meeste mensen willen voorkomen dat het ter sprake brengen van dit onderwerp, maar dat is niet nuttig en het is niet accuraat, omdat soms moeten we de oorzaak aan te pakken om de symptomen te verminderen.

Vermijd niet te spreken over hoe je je voelt of wat het veroorzaakt heeft. Eerlijkheid is de beste manier om vrede en duidelijkheid te vinden in het omgaan met je angst.

Begrijpen wat triggers uw angst is nuttig bij het voorkomen van aanvallen.

Door te weten wat je provoceert, kun je het effectiever beheersen en het effect ervan op jezelf verminderen.

Het belangrijkste om te doen bij het identificeren van triggers van angst is om een open geest te hebben.

Vergeet niet dat je niet alleen bent in het omgaan met deze mentale conditie en dat het goed is om hulp te zoeken van anderen die ook worstelen met dergelijke kwesties.

Angst is een aandoening die invloed heeft op miljoenen mensen in de VS alleen, en weten wat triggers uw symptomen kan u helpen een aanval te stoppen voordat het begint.

Het identificeren van uw eigen persoonlijke triggers zal ook verminderen of andere angst symptomen te voorkomen.

Het leren over de oorzaak van je angst zal leiden tot meer vredig leven zonder zorgen als je ervoor zorgt om die angstige situaties te vermijden.